Bestyrelse

Rådgivning om Bestyrelse

Har din virksomhed brug for en professionel bestyrelse?

Når jeg rådgiver om etablering eller deltagelse i en bestyrelse, starter jeg med at afdække behov, udbytte, kompetencer og omkostninger.

Ud fra mine observationer træffes en beslutning om, hvorvidt det er det rette tidspunkt, at etablere en professionel bestyrelse.

 

Professionel bestyrelse

En professionel bestyrelse med de rette kompetencer er et centralt ledelseselement i god virksomhedsledelse og en afgørende komponent for en succesfuld forretningsstrategi.

Den rigtige bestyrelse bringer nye kompetencer, ressourcer og erfaringer med sig til bordet. Den skal hjælpe dig som ejerleder med at løfte blikket fra drift og dagligdags udfordringer. Så kan du lægge de planer og udvikle den strategi, som skal sikre fremtiden i din virksomhed.

 

Egen erfaring

I HM Virksomhedsrådgivning har jeg både erfaring med at sammensætte bestyrelser og deltage i selve bestyrelsesarbejdet. Jeg kender derfor meget til både udfordringer og fordele – ligesom jeg kan trække på et stort netværk af højt kvalificerede kandidater til din bestyrelse.

 

Kompetencer

Den gode værdiskabende bestyrelse består af erfarne mennesker, med de kompetencer, som du har behov for en styrkelse af. En god bestyrelse er kendetegnet ved, at medlemmerne kan lide at være sammen, og de støtter dig i at lede virksomheden til at nå virksomhedens mål og øge virksomhedens indtjening.

En bestyrelse med forskellige kompetencer kan hjælpe virksomheden med at navigere i komplekse udfordringer og træffe informerede beslutninger, der fører til succes. Derudover kan en professionel bestyrelse yde objektiv rådgivning og vejledning til virksomhedens ledelse og hjælpe med at identificere og mindske risici og udnytte nye muligheder.

 

At have en professionel bestyrelse er en klog investering i din virksomheds langsigtede succes.

Testimonial

“Henning fra HM Virksomhedsrådgivning har siden januar 2020 fungeret som bestyrelsesformand i Risbjerg Installation & Service A/S. 
Henning fik hurtigt et godt indblik i forretningen og en af de store opgaver der lå foran os på det tidspunkt var udarbejdelse af en ny strategiplan.
Henning har bidraget super godt til både planens udarbejdelse, implementering og eksekvering. Virksomheden har været igennem en voldsom vækst og vi har sidste år opkøbt en VVS forretning, som Henning også var en stor del af at få gennemført.


Jeg bruger jævnligt Henning til sparring i forbindelse med virksomhedens drift hvilket fungerer rigtig godt. Så et rigtig godt samarbejde der fungerer perfekt for os.”

Simon Risbjerg, Direktør/Indehaver
Risbjerg Installation & Service A/S

Testimonial

Det glæder mig, at vi har fået etableret en professionel bestyrelse. Jeg er sikker på, at vi med bestyrelsens arbejde, vil få udviklet Toft A/S til en professionel og større spiller på markedet. Jeg sætter stor pris på vores samarbejde.

Jens Toft, Direktør og indehaver
Toft A/S – et solidt fundament