Om mig

Arbejder for et bedre resultat.

Når jeg rådgiver ejerledere, så er det med henblik på at opnå et bedre resultat.

Her gør jeg brug af min bankuddannelse og min lange erhvervserfaring indenfor den finansielle sektor og diverse andre private virksomheder.

Jeg har opnået erfaring som direktør, kreditchef, mentor, projektleder, headhunter, sælger, sagsbehandler og bogholder.

Uddannelse

Min praktiske erfaring har jeg suppleret med HD i finansiering, lederuddannelse, projektlederuddannelse, bestyrelsesuddannelse og en række andre kurser og certifikater.

Virksomhedsbesøg

I forbindelse med mit arbejde har jeg besøgt danske virksomheder i over 20 år.
Det har typisk været i forbindelse med at vurdere ejerledere, ledelse af virksomheder,  forretningsmodeller, produktionsapparater, regnskaber og sikkerheder.

Den erfaring har givet mig indblik i, hvad der skal til for at drive en god virksomhed med motiverede medarbejdere og tilfredsstillende indtjening.

Starten

Jeg startede som selvstændig virksomhedsrådgiver i sommeren 2018 og har i de forgangne år haft mange positive oplevelser med ejerledere, der gerne vil tale om deres virksomheder.

Jeg arbejder ud fra min private adresse, da jeg det meste af tiden sidder ude hos mine kunder. Det er der tingene sker.

Jeg betjener kunder i hele Danmark.

Det koster kun en kop kaffe, at få mig ud til et helt uforpligtende møde, hvor vi taler om dine udfordringer, og, hvad jeg måske kan gøre for dig.

Mission

I min rådgivningsvirksomhed er det min mission at være en værdiskabende sparringspartner for ledere og ejerledere i mindre og mellemstore virksomheder (SMV). Med baggrund i min betydelige erfaring vil jeg sammen med mine kunder skabe forbedringer og fremgang i deres virksomhed, så de kan tjene mere.

Værdier

Det er vigtigt for mig at være en troværdig og tillidsskabende sparringspartner, som kunderne har lyst til at tale ærligt og fortroligt med. Det opnår jeg ved at møde mine kunder i deres hverdag omgivet af deres udfordringer. Mødeformen er afslappet og skal ikke passes ned i koncepter. På den måde når vi de bedste resultater i fællesskab.